Peuter / Kleuterlessen

 

Iedere zondag (uitgezonderd schoolvakanties) is er voor de allerjongsten onder ons de mogelijkheid te komen ponyrijden bij Manege Veldt.

Om 10.00 uur begint de poetsinstructie waarna de kleintjes (tot 7 jaar) een half uurtje gaan ponyrijden. Ouders en /of begeleiders moeten in de rijbaan assisteren om de kleintjes te ondersteunen. Kom gauw eens kijken hoe geweldig de kleintjes dat vinden! De kosten bedragen €13,00, inclusief een glaasje limonade en een zakje snoep na afloop. Opgeven kan via de mail les@manegeveldt.nl.

Om in te schrijven voor de peuter/kleuterles ontvangen wij graag per e-mail de voor- en achternaam van de kleuter, zijn of haar geboortedatum, adres, postcode en woonplaats en telefoonnummer. Er is geen verplichting om elke week te komen. Je kunt per keer inschrijven via les@manegeveldt.nl. Als je peuter/kleuter onverhoopt ziek is zondagochtend, stuur dan voor 8.30 uur een e-mail. Als je te laat afzegt, ben je de lesprijs verschuldigd. Het maximaal aantal deelnemers is 6 dus geef je op tijd op. Vol=vol!