Jonge ruitertjes lessen (peuter / kleuterlessen)

De les is ivm corona tot nader order opgeschort!! Als we weer van start gaan zullen we dat hier vermelden.

Iedere zondag (uitgezonderd schoolvakanties) is er voor de jonge ruitertjes onder ons de mogelijkheid te komen ponyrijden bij Manege Veldt.

We starten de jonge ruitertjes les om 11.30 uur met een half uurtje ponyrijden en daarna gaan we de pony’s poetsen en vertroetelen.

Ouders en /of begeleiders moeten in de rijbaan assisteren om de kleintjes te ondersteunen. Kom gauw eens kijken hoe geweldig de kleintjes dat vinden! De kosten bedragen € 15,00, inclusief een glaasje limonade en een zakje snoep na afloop. Opgeven kan via de mail les@manegeveldt.nl.

Om in te schrijven voor de jonge ruitertjes les ontvangen wij graag per e-mail de voor- en achternaam van de kleuter, zijn of haar geboortedatum, adres, postcode en woonplaats en telefoonnummer. Er is geen verplichting om elke week te komen. Je kunt per keer inschrijven via les@manegeveldt.nl. Als je kind onverhoopt ziek is zondagochtend, stuur dan voor 8.30 uur een e-mail. Als je te laat afzegt, ben je de lesprijs verschuldigd. Het maximaal aantal deelnemers is 6 dus geef je op tijd op. Vol=vol!