Groepslessen

Elke dag worden er groepslessen gegeven, voor elk niveau.  Manege Veldt beschikt over een ruime keuze in lespaarden en lespony’s, in elke maat en voor elk niveau. De paarden en pony’s houden van hun werk en zijn fijn in de omgang. Ze krijgen veel aandacht en een optimale verzorging. In de zomer (afhankelijk van de weersomstandigheden) mogen de paarden/pony’s na hun werk heerlijk uitrusten en genieten in de wei. Zo zorgen de paarden en pony’s voor veel rijplezier.

De lessen worden in de binnenbak en bij mooi weer in de buitenbak gegeven. Ook het maken van een buitenritje tijdens de groepsles hoort bij de mogelijkheden.

Hierbij informatie over onze lessen;

Als u voor het eerst bij ons komt rijden dan raden wij aan om eerst een keer een proef privéles te rijden. Dan kunnen wij uw niveau inschatten en indelen in de juiste groepsles. De kosten voor een proef privéles bedragen € 22,50 (tot 12 jaar) en € 27,50 (voor 13 jaar en ouder).

We hebben groepslessen op verschillende niveaus van maandag tot en met zondag.

De groepslessen hebben gemiddeld een grootte van 10 ruiters en de duur van de les is 60 minuten. De kosten hiervoor zijn € 150,00 per kwartaal (dat is voor 13 lessen) voor ruiters tot 16 jaar. Bent u 16 jaar of ouder dan zijn de kosten voor een kwartaal abonnement € 200,00 (13 lessen). In het zomerkwartaal wordt er een korting gegeven.

Voordat er gestart wordt met lessen (alle soorten les) dient er een lesovereenkomst te worden getekend (de kosten hiervoor zijn € 19,00, en deze kosten komen dan jaarlijks terug in het 1e kwartaal).

Betaling van lesgelden dient via automatische incasso plaats te vinden. Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar in onze kantine of per e-mail of te downloaden

doorlopende machtiging sepa 2015 (002)

Voor het rijden op onze paarden hanteren wij een maximaal gewicht van 80 kilo. Dit in verband met het welzijn van onze paarden.

Als u nog vragen heeft of een afspraak wil maken voor proef privéles laat u dit dan weten. U kunt een mail sturen naar les@manegeveldt.nl

We ontvangen dan graag alvast per mail de volgende gegevens; naam ruiter, adres, telefoonnummer, geboortedatum, email adres, lengte en gewicht.

De privé proeflessen kunnen op iedere dag worden afgesproken in goed overleg en waar de mogelijkheden zijn.

Alle lessen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste instructeurs/trices.