Longeerlessen

Voor de beginners (van 7 tot ca. 16 jaar) is er een speciale cursus van 8 lessen ontwikkeld. De kinderen leren de eerste beginselen van het paardrijden. Na de eerste kennismaking wordt elke ruiter persoonlijk begeleid tijdens het rijden. De ideale methode voor kinderen om kennis te maken met de mooie paardensport.

We starten meestal met 8 longeerlessen, dat zijn lesjes van 30 minuten met persoonlijke begeleiding. Dus één op één. Deze 8 lessen zijn meestal voldoende om bij voldoende interesse door te stromen naar de  45 minuten instroom beginnerslessen. De 8 longeerlessen worden gegeven op zaterdag en zondag en zijn aansluitend 8 weken achter elkaar.

Na 8 longerlessen kan meestal de doorstroom mogelijk zijn naar de 45 minuten instroom beginners groepsles. Dat gebeurd in een groep van maximaal 8 ruiters en de duur van de les is 45 minuten. 

Na ongeveer 1 kwartaal (13 lessen) kan meestal de doorstroom mogelijk zijn naar de 60 minuten beginners groepsles. Dat gebeurd in een groep van maximaal 10 ruiters en de duur van de les is 60 minuten. 

Voordat er gestart wordt met lessen (alle soorten les) dient er een lesovereenkomst te worden getekend (de kosten hiervoor zijn € 20,00, en deze kosten komen dan jaarlijks terug in de maand januari).

Er worden in totaal 8 longeer lessen gegeven van ongeveer 30 minuten daarna kan meestal worden deelgenomen aan de groepslessen.

De kosten voor een losse longeerles zijn € 25,00.

 
 
Jeugd (tot 11 jaar)
Tiener (12 t/m 16 jaar)
Cursus van 8 lessen
€ 155,00
€ 165,00